onsdag, augusti 01, 2007

Länktips

Hos LipGloss Bitch (som länkar hit - tack!), en blogg om "sminknörderi på hög nivå", hittar jag rubriken "Läsvärt i veckan". Helt fräckt lånar jag med mig idén efter mitt besök där, fast siktar förstås in mig på bokinlägg i stället.

Camilla (Läsdagboken) har skrivit ett YouTube-späckat inlägg: What are you listening to, my lord? - Words, words, words. (Kan man göra något liknande på tyska, kanske...)

Marikas recension om Rockabilly, "en bok om de sista romantikerna".

Johanna Ö (Bokhora) har läst Emilio Ingrosso - La Famiglia del 1 av 3, 1985-1992 och en annan märklig grej (hrm) - Pocketbloggen tipsar om Ord under huden, den tatuerade novellen.

Hounungsbiets hemliga liv är en bok som står på min vill-läsa-lista. Maria, Johanna skrev om boken, på engelska, i maj 2003. Kan det vara rätt blogg?

5 kommentarer:

 1. Tack både för länkningen och tipset om möjligt blogginlägg. Jag kände inte igen det inlägget, men det är det närmaste jag kommit hittills i mitt sökande (oj vad dramatiskt det lät nu då) så kanske är det rätt trots allt. :)

  SvaraRadera
 2. Anonym09:38

  Tänker fortfarande på Honungsbiet ibland. Perfekt sommarbok!

  SvaraRadera
 3. maria: såg nu att du nog hittat rätt till slut, hos Camilla. (eller?)

  camilla: "perfekt sommarbok", det låter bra. För sommaren är ju inte slut än. (eller?)

  SvaraRadera
 4. Anonym21:40

  Ja sno på du :) Alla nischade bloggar borde köra samma grej, man får en massa bra tips ju.

  SvaraRadera
 5. lipgloss bitch: hej, tack för det! Ja, "Läsvärt i veckan" är verkligen ett bra påhitt. Kanske kommer jag inte att komma mig för att köra det varje vecka, men så ofta jag kommer ihåg! ;-)

  SvaraRadera


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...