lördag, september 21, 2013

Lowtech all the way, baby!

Inspirerad av Camillas inlägg om hur det går till bakom kulisserna på Mind the Book: jag är analog och lowtech när det gäller planering och utkast till blogginlägg. Jag får ihop det med hjälp av lösa lappar, anteckningsbok och hundöron i böckerna det ska skrivas om (bara i mina egna så klart). Ibland kan jag tyda min handstil, andra gånger är det lite svårare!

Sätter mig inte ner för att "värka fram" ett inlägg. Har jag inget att säga den dagen blir det tomt i rutan, har jag mer tid och inspiration kan det bli flera inlägg som sedan kan flyttas fram och tillbaka efter behag.

Hur gör du?

4 kommentarer:

 1. Jag känner igen mig i mycket av det du skriver. Lowtech, javisst. Här är det också lösa lappar som gäller och även min handstil är svår att tyda (oftast). Jag skriver bara om det jag känner för och tvingar inte fram något- det ska ju vara roligt att blogga. Tvång har jag haft nog av i skolan och senare. Jag gör inte hundöron men lika illa är det väl att skriva och stryka under även om det är med blyerts... Låneböcker klottrar jag givetvis inte i- där får det bli lös lapp vid sidan av.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hundöron är kontroversiella! Jag brukar vika tillbaka dem när jag ska låna ut någon bok till personer jag vet inte uppskattar den (o)vanan ... ;)

   Tack för ditt svar, roligt att läsa om hur du gör! Du har så rätt om tvång, jag vill inte känna något slags dåligt samvete när det gäller mitt bloggande. Det ska absolut vara ett roligt pyssel.

   Radera
 2. Papper och penna är något jag använder mig av också. Jag har (nästan) alltid en anteckningsbok bredvid mig när jag läser, när det dyker upp något jag vill komma ihåg så antecknar jag. Hundöron är inte att tänka på och lösa lappar i boken har jag provat och ratat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dessa hundöron alltså! ;) Anteckningsböcker äger, även om jag med min snabba handstil kanske "borde" bli lite mer digital ...

   Radera


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...