lördag, maj 31, 2014

450

Nej, det är ju med bokstäver det skrivs, namnet på Sveriges nyaste, och redan allra bästa litterära tidskrift. Fyrahundrafemtio. Två nummer har hunnit komma ut hittills och med tanke på bokbloggarnas reaktioner är tidningen här för att stanna.

Bokmoster rekommenderar ...
Gillar verkligen de långa reportagen, inte bara om böcker och författare. I förra numret en mycket intressant redogörelse för arbetsvillkoren för bokjätten Amazons tyska personal, i detta senaste nummer ser jag bl a fram emot att läsa artikeln om hur bokutgivningen går till på Albert Bonniers Förlag.

En så här fullmatad tidning räcker länge, men tills vidare tackar jag för tipset om Tour de France - Joakim Jakobsen. (Mer cykel: just nu finns en intressant dokumentär på svtplay.se, Den ostoppbara - historien om Lance Armstrong.) Trevlig läshelg!

Vinn en provprenumeration hos Anna!

6 kommentarer:

 1. bra tidning (Jag cyklade på gymmet över tre timmar i grupp, hela turen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, mycket bra tidning, gillar den verkligen. Starkt jobbat med cyklingen! Mitt gym har ordnat något liknande i samband m Vasaloppet, men då ligger jag o sover ... ;)

   Radera
 2. blir bara mer och mer nyfiken. snaaart, i en Pressbyrå i Visby, kanske : ))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och det står om Morrissey i den ... :) Jag tog en provprenumeration, mkt prisvärt med 3 nr för 99:-, kanske finns erbjudandet kvar?

   Radera
 3. Mycket nyfiken på denna! Gillar Vi läser mycket, men det finns definitivt utrymme för flera litterära tidskrifter. Den här verkar dessutom lite mer inriktad på bokbranschen som sådan och inte bara boktips och författarintervjuer?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite svårt att jämföra, bara två nr av Fyrahundrafemtio än. Men just nu föredrar jag den över Vi läser, gillar att den har gått så på djupet i vissa längre artiklar. Men visst finns det plats för flera tidskrifter så att alla kan hitta sin favorit :)

   Radera


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...