måndag, januari 14, 2008

Bokfemman v 3

Dags för årets första bokfemma, veckans tema är "senaste". Nämn din topp 5 som baseras på ordet senaste.

Mann ohne Makel - Christian v Ditfurth, senaste boken jag läste ut. En tysk Wallander, om man så vill, med historiskt intressant intrig.

Mit Blindheit geschlagen - Christian v Ditfurth, boken jag senast lade ifrån mig, vilket var i går kväll. Inte utläst ännu, men verkar mycket lovande.

Schatten des Wahns - Christian v Ditfurth, den senaste boken jag lade till min önskelista på bol.de. Stachelmanns tredje fall, och ja, det har blivit mycket Stachelmann den senaste tiden. Del fyra i serien, Lüge eines Lebens, ligger förstås också och väntar på att min SUB ska bli lite mindre.

Bittert arv - Kiran Desai, senaste boken som gav mig dåligt samvete, för recension ska skrivas och det har jag ju inte gjort.

Klimatsmart : din guide till en miljövänligare vardag - Mikael Persson, Bodil Sjöström och Per Johnsson, den senaste boken jag gav bort, till några personer som fick den i julklapp. Jag hoppas de jublade ordentligt!

2 kommentarer:

  1. Åh, nu fick jag dåligt samvete... Jag har Klimatsmart här hemma men har ännu inte läst den. Jag måste ta tag i det nu...

    SvaraRadera
  2. malin: det är trist när böcker blir förknippade med dåligt samvete, men jag gör det ju själv så jag förstår! Men Klimatsmart är en väldigt lättläst bok, den tar du dig igenom snabbt.

    SvaraRadera


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...