torsdag, februari 28, 2013

I morgon går startskottet!

Ett läsmaraton för mig innebär att jag siktar på att läsa tio böcker i mars. Jag har varit snäll mot mig själv, inga tegelstenar, så nu ska jag väl klara hela distansen. Det blir två Håkan Nesser (för att avsluta Barbarottiserien), en klassiker av Victoria Benedictsson (så håller jag klassikerutmaningen i gång), en bok på tyska (så håller jag det tyska läsprojektet i gång) och lite annat som blivit liggande lite för länge.

Skulle det gå bra har jag en reservlista. Den kommer också användas om någon bok skulle visa sig vara så dålig att jag måste slänga den i väggen. Tack för hejarop och stöd längs vägen!

Klara. Färdiga. Gå!

Andra som ställer upp i månadens läsmaraton:

Paperback Lover - siktar på minst 6 titlar
*malin* - planerar att läsa 10 böcker

14 kommentarer:

 1. Vilken strålande idé! Jag skulle behöva ett maraton också, det är så många serier som skulle behöva läsas ifatt. Tyvärr läser jag redan så mycket som jag bara kan :) Heja på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var precis så jag tänkte, ett läsmaraton som kunde ge mig lite fart i uppförsbackarna ;) Tack för ditt stöd!

   Radera
 2. Åh, låter som en perfekt utmaning! Med tanke på min enorma bokreahög borde jag också elda på lite extra i mars. Jag vill inte att de ska bli hyllvärmare...

  Jag är på! Jag ska också läsa 10 böcker, bestämmer jag helt spontant nu. Men det får bli precis som du säger - inga tegelstenar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hurra! Kul att du är med. Vi får heja på varandra :)

   Radera
  2. Helt klart. Peppning kan behövas när motivationen tryter... :-)

   Radera
 3. Då hejar jag på! Jag har alltid en svag läsmånad i mars eftersom jobbet är crazy då. I år kan påskhelgen kanske kompensera en del. Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anna, vi tackar för stöd! Påsken är nog de dagar jag _inte_ kommer läsa så mycket, med barn som kommer "hem", men vi får se hur långt jag har kommit innan dess.

   Radera
 4. Anonym13:35

  Jag hade fått ihop 26 böcker hittills under 2013 när jag kollade igår, men jag fegar nu. Vrålar dock ett par "HEJA HEJA HEJA Go BOKMOSTEEEEEEER!" Diskret va?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och du har ju redan sprungit ditt maraton, imponerande siffra! Som erfaren snabbläsare får du gärna ställa upp med råd o pepp när vi andra drabbas av utbrändhet, skoskav, vätskebrist ... :)

   Radera
  2. Anonym15:21

   Egentligen skulle jag behöva gå ner och jobba deltid för att hinna tillfredsställa min läsnödighet...!

   Radera
  3. Åh! I wish :)

   Radera
 5. Jag är med!! Bloggar om det ikväll.

  SvaraRadera
 6. Jag provar min lycka i detta maraton :-)

  SvaraRadera


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...