söndag, april 14, 2013

James Franco reading ...

Där är han. James.
Åh, vad vi gillar dem, dessa kulturens renässansmän (eller slasher, från engelskans slash = snedstreck. Fast slasher är för mig fortfarande skräckfilm ...), Colin Firth, Jonas Karlsson och så nu - James Franco, skådespelare, regissör - och så författare.

Jag hade heller ingen aning om att James Franco gett ut två böcker, inte förrän jag hamnade på lucka 20. En novellsamling (Palo Alto, inspirerad av författarens egen tonårstid), en diktsamling (Strongest of the Litter) samt en ny diktbok nästa år, Directing Herbert White, med något samband med en kortfilm som James Franco skrev och regisserade för ett par år sedan, Herbert White, med duktiga Michael Shannon (Take Shelter, Boardwalk Empire).

Slut på kulturrapporten. Just det, en bild vill vi ha också. Här finns fler. Ahem ...

2 kommentarer:

  1. Palo Palto är faktiskt en ganska trevlig novellsamling (jag blev lite förvånad när det visade sig att den fanns på mitt lokala bibliotek).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Var tvungen att kolla katalogen för mitt bibliotek nu och den finns där också! (om det nu inte är så att vi råkar ha samma bibliotek ... ;) Det får bli ett lån, helt klart.

      Radera


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...