torsdag, mars 22, 2007

Igen! Jag - en köpt bloggare!

Äntligen, jublar jag, för inte är det väl bara modebloggarna som ska få godsaker hem i brevlådan! Som säkert många andra bokbloggare har jag fått mejl om Boksson, en ny prisjämförelsesajt för böcker. Och om man testar och skriver en recension om sajten kan man få en pocketbok. Och vem vill inte ha en pocketbok?

Jag gör en sökning på boken jag läser just nu, Mannen i mina drömmar, "(visar resultat 1-10 av 1513)", men ingen Mannen i mina drömmar. Okej, då finns den inte? Hm. Klickar på en av titlarna som dyker upp, Mannen i sjön, och visst, där finns det olika prisuppgifter. Om man nu vill köpa den i stället.

Sajten är... vit. Ja, den är väl... fin. Etta på Bokssons topplista ligger just nu Manar och svansar och jag ser framför mig hur hela svenska folket helt plötsligt har fått ett nytt intresse. Tja, det är ju bättre än Let's dance.

Nej, recensera sajter, det var svårt, hur gör man? Jag får hålla mig till att recensera böcker i fortsättningen. Behöver ni någon sådan, Peter Långfors (ansvarig för annonsering, försäljning)??

Uppdaterat: På förekommen anledning - nej, jag har inte tagit emot/fått/begärt någon pocketbok från Boksson. Jag får/har så många böcker ändå. Inbundna, till och med.

2 kommentarer:

 1. Anonym16:24

  Hej Bokmoster!

  Som tekniskt ansvarig för Boksson känner jag mig skyldig att förklara våra kortakommanden här;

  Vi har gjort vårt bästa för att sökfunktionen skall vara så enkel som möjligt att använda men det är svårt nå upp till den standarden som många har vant sig vid från sökmotorer som exempelvis google. Ditt sökexempel har i alla fall gjort att vi fick ett par nya ideer om hur vi kan förbättra sökfunktionen ytterligare.

  Boken du sökte finns, men hamnade inte längst upp i sökresultaten, http://www.boksson.se/mannen-i-mina-droemmar,9789146215646.html .
  Vi gillar all feedback, positiv som negativ, den negativa hjälper oss att bli bättre!

  SvaraRadera
 2. Boksson: det är ju förstås bra om mitt misslyckade sökförsök kan hjälpa er att utveckla tjänsten. Det känns ju onekligen rätt hopplöst att behöva leta igenom över tusen träffar för att hitta rätt. Lycka till!

  SvaraRadera


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...