tisdag, maj 22, 2007

Karin Alvtegen

Här fick jag lite svar på mina tidigare frågor om Karin Alvtegens nya bok, Skugga. I bloggen skriver teamet bakom författaren - säljare, redaktör, informatör etc. Just nu pågår t ex arbetet med bokens omslag för fullt och smygtitt utlovas snart. Ett PR-jobb helt i stil med lanseringen av Läckbergs deckare minsann!

3 kommentarer:

 1. Anonym10:35

  Hej!,

  Appropå Camilla Läckberg och Olycksfågeln.
  Den boken släpps ju 25 maj på Pocket Shop med specialformgivet omslag av Jochum Nordström. 150 ex bara så det gäller att hänga på låset. Hur som helst så satt jag och slösurfande lite här på morgonen och hittade in till den här bloggen morganskonst.wordpress.com Banne mig det roligaste jag läst på länbge. Morgan (vet inte han är på riktigt eller ej) ondgör sig över samarbetet mellan Läckberg, J. Nordström och Pocket Shop. Morgan verkar se detta som sitt kall i livet och slåss med näbbar och klor för att förhindra "kommersialiseringen av konsten". Tyvärr för Morgans skull så är det extremt roligt och stor underhålling:) Gå in och njut! morganskonst.wordpress.com

  Mvh
  Peter

  SvaraRadera
 2. Alvtegen skriver själv om boken i en annons i senaste numret av Svensk Bokhandel (10/07). Bl a skriver hon att boken kommer att beröra frågor som: Tänk om en älskad nationalikon egentligen var en usling? Vad präglar vår livsgärning? Vad är egentligen sann framgång? Hon vill också undersöka om män och kvinnor bär på samma drivkrafter och rädslor. Och mycket mera. Mkt förkortat här men verkar mkt intressant iaf.

  SvaraRadera
 3. Peter: hihi, ganska kul ändå! För... det är väl inte ytterligare en smart marknadsföringsgrej??

  Lazy: hello, thanks! Låter spännande, jämfört med hennes tidigare böcker kanske det blir lite annorlunda. Måste förstås läsas.

  SvaraRadera


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...