tisdag, januari 08, 2008

Läsåret 2008

Upphittat: ett styck tyskt läsprojekt, hos Bookhousegirl. Kul, jag hoppas på spännande boktips under året.

Själv har jag faktiskt inget uttalat läslöfte för det nya året, kommer förstås att fortsätta med det tyska, bara för att det är så kul. Min SUB innehåller ett antal tyska pocket (7-8, tror jag), det räcker ett tag. Sedan ligger där också ett par rec ex, isländska deckare och lite annat smått och gott. 2008 kanske får bli ett SUB-år?

Uppdatering: NinasCorner tänker ägna sig åt något liknande och har t o m gett aktiviteten ett namn - AKTION SUB-ABBAU 2008. Ich auch! (Ordlista: SUB=Stapel ungelesener Bücher, högen med olästa böcker. Abbau=rivning, demontering)

6 kommentarer:

 1. Anonym13:57

  SUB-Abbau låter som en bra idé. Lycka till!

  Jag har funderat på sånt själv, men jag tror inte jag kommer klara att inte köpa en massa nytt hela tiden...

  SvaraRadera
 2. Jag gillar speciellt att jag kan sätta ett bra (tyskt) namn på aktiviteten! Nu har jag inte - som NinasCorner - över 90 böcker i min SUB, men den skulle ändå må bra av att tunnas ut lite. Förmodligen kommer jag att fylla på den mot sommaren.

  SvaraRadera
 3. Anonym15:21

  Jag orkar inte räkna mina, men det är betydligt fler än 90 i alla fall. Men jag brukar göra små mini-SUBs, med en 10-12 böcker som jag har tänkt läsa härnäst. De får ligga vid sängen, de flesta andra står i SUB-hyllor.

  SvaraRadera
 4. Hjälp, fler än 90! Men att plocka ut intressanta böcker till små mini-SUBs, det låter mysigt.

  SvaraRadera
 5. Anonym19:58

  Det blir mer lätthanterligt så. :)

  Nu finns SUB-statistik (om man kan kalla det statistik när det hittills bara finns ett tal) i vänsterspalten på min bokdagbok. Något fler är 90 var det ja...

  SvaraRadera
 6. marika: ja, sisådär 446, tror jag? ;-)

  SvaraRadera


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...