tisdag, december 02, 2008

Ny mini-SUB

Skugga av Karin Alvtegen, Himmel av Torbjörn Flygt (har gillat hans tidigare), Medan floden stiger av Henrik Kullander (starkt rekommenderad av Johanna L), Audreyflickorna av Monika Björk, Never let me go av Kazuo Ishiguro, Ett amatöräktenskap av Anne Tyler (hänger med från förra omgången), Lüge eines Lebens av Christian v Ditfurth m fl tyskar. Så det är bäst att jag sätter i gång, genast.

5 kommentarer:

 1. Hej! Du har fått en s k utmaning på min blogg. Om du gillar att skriva listor är det inte så värst utmanande.

  SvaraRadera
 2. paperback lover: tackar, jag återkommer i ämnet! Hoppas jag...

  SvaraRadera
 3. Det var toppen att du ändrade en kategori till 8 favoritböcker. Hade jag också gjort om jag inte precis skrivit min 10-i-topp-lista. Jag verkar vara en av få bokbloggare som inte har värsta SUB:en. Jag ogillar starkt situationen att det finns fler än 10 olästa böcker i min bokhylla. Just nu finns det fem, men det är för att jag ska ha massa att läsa under jullovet förutom julklappsböckerna.

  SvaraRadera
 4. paperback lover: min SUB är faktiskt inte särskilt omfångsrik längre. Nu finns där främst tyska krimipocket plus några riktiga hyllvärmare som jag visst aldrig "blir av med". En lämplig ung man, t ex.

  SvaraRadera
 5. Jag har en del surdegar också såklart, som jag försöker förtränga. Herman Hesses Glaspärlespelet och andra delen av Manns Bergtagen. Jag lyckas bara ta mig 10 sidor framåt åt gången.

  SvaraRadera


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...