måndag, mars 04, 2013

Läsmaraton dag 4

Lite luguber
Faran med att inte bokblogga eller som i mitt fall, ha bloggpaus, är att man/en/jag inte har full koll på vilka böcker jag läst. Tydligen. Började på den efterlängtade De ensamma - Håkan Nesser. Och kände igen den direkt! I min läsdagbok ser jag att jag läste den 2010 och har man inte bloggat om en bok finns den inte eller hur det nu är ...

En bok mindre på den planerade 10-listan, det öppnar upp för reservlistan och jag plockar så småningom en ny titel där. Nu blir det urban fantasy, Udda verklighet - Nene Ormes. Heja heja!

10 kommentarer:

 1. jo, namn kan försvinna...

  SvaraRadera
 2. Men, så snöpligt! Men också härligt att kunna räkna bort en bok från listan så där snabbt :-)
  Jag var på SPA hela lördagen och på långpromenad på söndagen så tyvärr blev det inte mycket läst alls. Men det blev inte så mycket facebookade, twittrande, instagrammande eller angrybirds-spelande heller, vilket var det jag skulle trappa ned på till förmån för läsningen. Så det känns bra ändå. Har nu kommit in i Paradiset finns om hörnet och känner att det kommer bli en ypperlig till-från-jobbet-bok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som en underbar helg, precis vad man behöver ibland! Jo, jag fick stryka en bok från listan, men det ska ändå bli tio stycken i mars, heja heja!

   Radera
 3. Högst lugubert.

  SvaraRadera
 4. :-) Låter precis som ngt jag kan göra! Nu får du ta in en reserv, andra chansen du vet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kollar in avbytarbänken i detta nu!

   Radera
 5. Oj, tur att du har en Barbarotti till på gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och den _vet_ jag att jag inte har läst! ;)

   Radera


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...