tisdag, maj 14, 2013

Bokpodden Bokmärkt

I min serie om bokpoddar har jag nu lyssnat på den allra senaste (ett avsnitt än så länge). Bokmärkt är ett samarbete mellan Nöjesbladet och Bokon, som kallar sig Sveriges e-bokhandel. Ingen erfarenhet av dem alls. Skillnad från andra podcaster jag har lyssnat på: man vill sälja böcker, varje vecka erbjuds boken som diskuteras i "bokcirkeln" till förmånligt pris.

Den första titeln som de tre journalisterna Tara Moshizi, Emelie Thorén och Kristofer Ahlström pratar om är Konsten att vara kvinna - Caitlin Moran, en bok som jag inte blev så värst förtjust i. Bokmärkt-panelen klagar också en del på den, men slutomdömet blev ändå positivt? Kanske har vi inte samma smak ... eller inställning till böcker.

+ bra längd på sändningen, en dryg halvtimme. Lätt att skilja på de tre olika bokcirkeldeltagarna. En gillar fantasy, en annan diskbänksrealism, ett bra utgångsläge.
- lite skrälligt ljud ibland. Kanske gillar man inte säljtänket. Nytt avsnitt endast var tredje vecka, vilket är alldeles för sällan för en podcast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...