fredag, augusti 10, 2007

Läsvärt i veckan

Förra gången kallade jag visst inlägget för Länktips, men efter den rara kommentaren från Lip Gloss Bitch "vågar" jag låna hennes rubrik. Har varit bortrest en vecka (resa=bokshopping, men mer om det senare) och försöker läsa i kapp...

Bloggträff på Bokmässan föreslår Petra. Är själv uppbokad på annat den helgen (igen!), men andra boktokar kommer säkert att mingla, prata böcker och ha kul.

Camilla skriver som vanligt inlägg som gör att anglofilen i en flämtar smått upphetsat. Och så undrar hon om Nesser är Sveriges Auster: Preparation meets Opportunity.

Bokfemman för v 32 handlar om utländska författare. Nämn dina 5 favoriter - böcker eller författare - av utländsk litteratur (EJ US eller UK!). Den vill jag svara på! Men även där - senare.

Spectatias nya bokstav!

Känner du dig hjälpsam? Marika vill gärna ha tips till sitt läsprojekt "Jorden runt på 80 böcker", Johanna K vill ha förslag på högläsningsböcker. Bra lista på sådana i inlägget också.

Och så har det bland vissa, särskilt tålmodiga bloggar cirkulerat en ganska krånglig lista. Jag är inte tålmodig, trots att jag en gång knåpade ihop den jättejättelånga listan.

2 kommentarer:

  1. Tack för dina länktips! Det är alltid roligt att hitta nya intressanta inlägg/bloggar att läsa.

    SvaraRadera
  2. maria: tack för uppmuntrande ord! Jag hoppas jag kan fortsätta med inslaget ett tag till.

    SvaraRadera


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...