fredag, augusti 24, 2007

Skumtimmen

Ja, just det. Precis som Barbabloggen har jag läst Johan Theorins debutroman Skumtimmen i sommar. I följetongform tack vare min morgontidning, ett lagom stycke Öland till frukostyoghurten varje dag var inte så dumt. (Lite speciellt med följetong, ibland ville jag gå tillbaka och kolla något, men det gick ju inte när tidningen låg på återvinningsstationen redan.) En spännande kriminalroman med lite annorlunda innehåll och karaktärer samt en oväntad upplösning. Läsvärd!

2 kommentarer:

  1. Min morgontidning (VN) hade också Skumtimmen som följetong. Jag har rivit ut alla och ska läsa dem nu när alla delar äntligen har publicerats. Jag kan inte läsa bara någon sida här och där och tar därför allt på en gång istället. Hoppas den är värd besväret nu då. :-)

    SvaraRadera
  2. malin: även om det var mysigt att läsa i följetongsform i sommar tror jag nog att din läsupplevelse kan bli ännu bättre. Skumtimmen kan ju i o f sig sägas vara en deckare (har för mig att du har lite svårt för sådana!) men boken har en speciell stämning, intressanta karaktärer och inte särskilt mycket polisarbete.

    SvaraRadera


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...