måndag, november 12, 2007

Månadens tyska

Från en tysk tystnad till en annan. Fast att tro att Am Ende des Schweigens av Charlotte Link skulle bli Månadens tyska vore väl optimistiskt. Boken har nämligen över 600 sidor. Jag siktar på halva i november, halva i december. En bra avslutning på mitt tyska läsprojekt, hoppas jag. Att den hamnade i min Warenkorb beror f ö på att den 2004 nominerades till Deutschen Bücherpreis och det lät ju tryggt och bra.

5 kommentarer:

 1. Du menar väl "årsavslutning"?
  Eller är det andra spännande läsprojekt på g inför 2008?

  SvaraRadera
 2. Vet inte riktigt. Självklart kommer jag att fortsätta läsa på tyska - det går inte att sluta! :-) Men när det gäller Läsprojekt 2008 har jag lite olika tankar... Info kommer förstås!

  SvaraRadera
 3. Det blir intressant att se vad du hittar på :-)

  Den tyska deckare jag läser nu artar sig för övrigt till att bli bättre än Wührmann. Juristen kom loss från elementet på två röda...

  SvaraRadera
 4. Puuuuh, skönt att han är loss... Men så otroligt osannolikt, det där med elementet! Eller? Wührmann/Herrmann...? Hoppas i a f på god fortsättning med barnflickan, du har väl haft lite otur med dina tyskar den senaste tiden. Förresten, hört talas om/läst Klönne eller Link?

  SvaraRadera
 5. Det är samma förlag; det kanske är ett utgivningskrav att minst en person ska sitta fast vid ett element en stund...

  Nej, Klönne och Link är okända än så länge

  SvaraRadera


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...