tisdag, februari 14, 2012

Du vet att du är en boktok när ...

... du sorterar så duktigt i bokhyllorna och plockar bort gamla böcker för att lämna dem till Röda korset.

Och när kassarna har stått till sig ett tag börjar du plocka ur böcker för att ställa tillbaka en del av dem i bokhyllorna igen ...

6 kommentarer:

 1. Ack ja, det där känner jag igen :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hi hi, finns det fler hopplösa fall?

   Radera
 2. Det gäller att frakta bort kassarna snabbt som ögat annars ångrar man sig ofelbart. Jag rensade många kartonger när vi flyttade och kan fortfarande börja leta efter en bok som jeg en gång haft, och vara bombsäker på var den står i hyllan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, det var där jag missade förstås, som lät kassarna stå kvar och stirra på mig med sina vädjande hundögon ;) Har också rensat hårt vid flytt, men faktiskt också plockat tillbaka några ex varje gång, innan loppet är helt kört s a s.

   Radera
 3. Känner igen mig! :-) Och de få böcker man faktiskt får iväg till second hand, de ångrar man att man gav bort, och så undrar man vilka böcker det egentligen var, om det var någon man kanske ändå skulle ha behållit, och så tänker man att man kanske ska gå och köpa tillbaka dem... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Instämmer! Om du visste hur jag har ångrat att jag har skänkt bort vissa böcker! Det slår ju aldrig fel att man sedan "behöver" dem helt plötsligt ;) Har ett par kassar stående nu också, som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med ... :)

   Radera


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...