måndag, april 02, 2012

Bokhyllerunda - Z

Boken på Z blir förstås Die Zahl, Talet som i Siffran som den kanske skulle heta i svensk översättning. Mysdeckare från Österrike med den sympatiske Herr Chefinspektor Otto Morell. En man i hans lilla by hittas mördad och dessutom har någon skurit sönder hans panna med streck som Morell vill tyda till den romerska siffran tolv. Min recension.

Och med osviklig bokbloggarlogik är det väl bara helt rätt att jag i dag, dagen till ära, beställer fortsättningen, Zu Grabe, som jag skrivit om tidigare? Visst? Hand upp, ni som håller med!

4 kommentarer:

 1. Japp, håller helt med!
  Första jag har läst som har en titel på Z för övrigt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland har det sina fördelar att läsa på tyska, de gillar ord med Z! Har börjat fundera på en ny bokbeställning, samtidigt som jag väntar på att en annan ska levereras, hmmm ... ;)

   Radera
 2. SV: Ja, eller hur! :) Ska försöka leta upp lite nya författare inom samma genre också så jag inte blir allt för trött på Keyes :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns mycket godis i chick lit-genren! Leveransen jag väntar på nu innehåller Jodi Picoult och Lucy Dillons, två författare jag inte prövat tidigare, men hoppas gilla.

   Radera


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...