lördag, februari 23, 2013

E-bokrea?

Nätbokhandeln Bokus upplever också ett ökat intresse för e-böcker och har bestämt sig att göra en storsatning på e-bokrean i år i och med sitt nyförvärv av e-bokhandeln Dito. Sammanlagt rear de ut omkring 1 200 mp3- och e-boktitlar.

Så kan man läsa i en artikel i SvD: E-böcker gör intåg på bokrean.

Men var är de? Letar i Bokus avdelning för e-böcker. Nix. Letar vidare under rubriken Bokrea, där hittar jag formaten pocket, storpocket, inbunden, ljudbok, häftad, kartonnage. Dito har en avdelning för e-böcker under femtiolappen, men det är ingen direkt bokrea. Eller?

Till sist löste jag det, till viss del. Man får helt enkelt klicka på varje titel för sig för att få info om boken finns som e-bok eller inte, som t ex Sankta Psyko av Johan Theorin, 59:- för inbunden, 99:- för e-boken. Men bokrea? Nja.

6 kommentarer:

 1. jo, i morgontidningen stod det att e-böcker reas i år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite krångligt att hitta dem bara, annars ett bra initiativ.

   Radera
 2. Jag har köpt e-böcker på rea även tidigare år, men de har inte varit med på förhandsbokningen utan kommit upp som egen kategori först när bokrean dragit igång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, så bra med en förklaring! Just det där med en egen kategori är ju ganska avgörande. Konstigt bara att jag inte hittat ett ord om det någonstans?

   Radera
 3. Anonym19:17

  E-bok dyrare än pappersbok = INTE rea för mig! Surplutiga hälsningar från Den Konservativa ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här i Småland håller vi med!

   Radera


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...