onsdag, november 12, 2014

Vad veganer äter

Goda nyheter, i dubbel bemärkelse. Nästa år ser jag fram emot två nya veganska kokböcker!

Från veganens skafferi - Gulin Dunja, som presenteras så här av Tukan Förlag: Veganernas antal växer snabbt, men ändå är det ont om renodlade veganska kokböcker på svenska. Nu kommer en riktigt fin sådan. 

Från veganens skafferi är full av inspirerande veganska recept från hela världen. Här bjuds på soppor, sallader, snacks och tillbehör, mättande huvudrätter och söta frestelser till efterrätt. Vare sig man tar sina första trevande steg som vegan eller har stor erfarenhet av det veganska köket men söker nya idéer, så är denna bok en källa till inspiration och kunskap.

En riktig klassiker i veganversion, Vår kokbok Vegan - Sara Begner kommer på Norstedts april 2015, med hundratals recept med noga utvalda råvaror och influenser från hela världen. Du lär dig allt om tillagningsmetoder, hur du förbereder, förvarar och hittar de bästa veganska råvarorna. Du får härliga recept och handfasta råd på vad du kan göra med rotfrukter, groddar, alger, nötter, baljväxter och bär.

Din uppslagsbok i köket när du ska laga vardagsmiddagen, festmiddagen, ha släkten hemma på buffé eller helt enkelt vill äta något lätt på kvällen. Här hittar du de självklara klassikerna i vegansk form men också helt nya rätter med tydliga smaker. Rejäl mat som man blir mätt av - och som dessutom är klimatsmart.

2 kommentarer:

  1. Detta låter lovande! :) *Vegan in the making*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Båda böckerna verkar mycket intressanta, det ska bli spännande att ta en titt på dem. Hälsningar, en vegan-wannabe ;)

      Radera


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...