måndag, april 23, 2007

Höstens böcker, del 3

Mycket som verkar intressant på Norstedts i höst! Labyrinten av Kate Mosse, brittisk litteraturkritiker och programledare, känns som ett måste för mig, har hört och läst en del om denna "litterära thriller" (juni). Jerker Virdborg är tillbaka med Mannen på Trinisla där han fortsätter att röra sig i "metafysikens och science fiction-genrens utmarker". Gillade verkligen hans Svart krabba, hoppas denna är lika bra.

Populära Kajsa Ingemarssons senaste heter Lyckans hjul, som låter lite som Desperate Housewives? Sabina Strands debut Saker min sambo och jag tyckte olika om är en blok, kommer redan i maj, precis som den efterlängtade Är det någon där? av Marian Keyes, där vi möter den fjärde av de fem systrarna Walsh, Anna. Huvudnumret (?) Stieg Larssons Luftslottet som sprängdes, den tredje boken om Lisbeth Salander, kommer i juni.

2 kommentarer:

  1. Labyrinten har jag väntat på ett tag sedan den fick ett sådant uppåtsving i GB. Tydligen finns det ett gift par som har ngn talkshow där de rekommenderar böcker, och de som har turen att tas upp där säljer multum!

    SvaraRadera
  2. Fröken Nina: bra, då är vi två som väntar!: "En blandning av Rosens namn, Da Vinci-koden och Sagan om ringen" läste jag i en recension. Och "a thinking woman's summer reading, chick lit with A levels" i en annan. Visst låter det spännande?

    SvaraRadera


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...