onsdag, november 28, 2012

Problemet med nya Bokcirkeln

... är att den är inbakad i Lundströms Bokradio! Det blir ett problem när man tänker sig läsa boken som det bokcirklas om, fast inte just nu, och vill vara med och bokcirkla, fast inte just nu.

Min bokcirkelupplevelse av Fågeln som vrider upp världen var så intressant, jag hade gärna gjort något liknande med Processen - Franz Kafka, som är boken man diskuterar just nu, ladda ner sändningarna i en klump och sedan lyssna när det passar. Som det är nu får jag i så fall med hela radiosändningen på köpet. Och tvärtom. Om jag bara vill lyssna på övrigt boksnack i programmet får jag även lyssna på Bokcirkeln. Det tycker inte jag är bra. Vad tycker du?

Mvh, Licensbetalare som aldrig klagat förut (eller okej, kanske någon gång då ...)

4 kommentarer:

 1. Inget problem för mig, jag brukar lyssna på hela programmet och avsnitt som händelsevis inte skulle falla mig på läppen går det att snabbspola.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det kan man så klart, men ändå ... Nej, det var bättre förr ;) Det finns en del gamla Bokcirklar kvar i arkivet, funderar på både Blonde och Anna Karenina.

   Radera
 2. Anonym19:03

  Trots att jag älskar litteratur och läser ständigt tycker jag inte att Bokradion är så hörvärd. Det blir allt väldigt mycket av det vi förr kallade "snömos".
  Irene

  SvaraRadera
  Svar
  1. Irene, Lundströms Bokradio är inte min favorit heller, men lite svältfödd är man ju på svenska radioprogram om litteratur. Är tacksam för de nya podsändningarna som börjar dyka upp, där kan man hitta mycket intressant.

   Radera


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...