tisdag, november 04, 2008

2009

2007 var det tyska läsprojektets år, under 2008 har jag försökt mig på en SUB-Abbau. Vad ska det bli nästa år då? Vem har börjat planera för 2009? Blir det klassiker? Nobelpristagare? Norska författare? The German Reading Challenge?

Hermia får mig att fundera på Indien och Lynda's Book Blog listar mängder av läsutmaningar, allt från japanskt och kanadensiskt till böcker om medeltiden och jorden runt på 80 böcker.

3 kommentarer:

 1. Anonym20:19

  Jag samlar böcker till ett "jorden runt"-projekt. Det blir fler än 80 i alla fall. :)

  SvaraRadera
 2. Jag trodde jag var inne på ett afrikanskt tema, men nu är jag nyfiken på arabisk litteratur. Och alltid indisk. Tror inte jag skulle fixa att hålla mig till ett tema. Skulle bli temat otrogen. Spännande om du ger dig in i den indiska litteraturen!

  SvaraRadera
 3. marika: åh, det låter så spännande. Jag skulle gärna hänga på, men har inte bestämt mig för mitt nya tema riktigt än.

  hermia: för mig kan inte ett tema helt styra ett års läsning, bara ge det en viss riktning, eller inriktning. Har som sagt inte kunnat bestämma mig helt och hållet än. Afrikanskt vore också intressant, har definitivt dålig koll där.

  SvaraRadera


Tack för din kommentar, välkommen tillbaka för ditt svar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...